torsdag 19 januari 2012

Laddar inför lördag.

Blir storjakt som verkar bli större och större .....Det konstiga med detta är ju att många jaktlag har typ tittat snett på varandra i många många år. Gammalt groll ligger ofta till grund för detta. Kan vara saker som hände på 40-50 talet som gått i arv.
Nu har vi nog ett stort generationsskifte på gång + att grisarna har kommit. Plötsligt vill alla jaga med alla bara någon börjar att kolla runt om dom vill vara med att jaga gris. Denna utveckling gillar jag. Blir mycket lättare den dagen det skulle hända något tex en skade eller felskjutning för då vet man vilka grannarna är och det blir inte så jobbigt att meddela vad som hänt. Tror även att många eftersök som annars inte skulle blivit av kanske blir av...???

Riktigt kul skall det bli. Har varit på några storjakter nu och det finns mycket trevligt folk ute i bygderna. Kan fasiken säga att jag ännu inte träffat en enda skitstöel där jag varit med :-). Vi är uppe i ca 35 skyttar nu och fler markägare ringer och vill också vara med. Dax att stoppa nu då det blir FÖR stort annars. Stackars A..... som började dra ihop detta har fått ett jättejobb med säkerhet och pass till alla men jag kan lova att är det någon som fixar ihop detta på bästa sett så är det han.

Kan även kännas lite konstigt att man inte kunnat hitta någon grisjakt till Bella då vi inte har några på vår mark om nu alla vill jaga gris. Får hoppas att hon gör ett bra jobb så man kan få komma ut till grismarkerna med henne om grisarna lämnat våran mark för gott.......
Hoppas hoppas.....TAGGAD NU OCH HOPPAS HUNDARNA JAG FIXAT GÖR ETT BRA JOBB OCH ATT ALLA SKALL FÅ HÖRA HUNDSKALL OCH KÄNNA ADRENALINET RUSA :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar