måndag 17 oktober 2011

Dag 12.....SSEEEGGGTTTTT+ STOR ÄLG.

Dag 12 på Bellas löp. Så himla drygt att veta att det inte går att släppa fören sista veckan i oktober. Detta är ju helt sjukt. Skall försöka få ihop pengar för att sterelisera henne så detta ej inträffar igen. Tror det skall kosta ca 8000kr=himla massa pengar då man redan lägger för mycket pengar på mitt eget intresse..... ja ja vi får se.

Fick en bild av en kompis som hittade denna älgen ca100m från sitt älgpass i skogen. Det skall tydligen vara en trafikälg. Så jäkla synd på denna killen. Hyfsad älg för blekinge även om vi sett riktigt stora tjurar på älgjakten.

3 kommentarer:

  1. Tyra släppte jag på 16 dagen och det var inga problem.Hon sökte och gjorde drev och vi sköt för henne. Hon höglöpte sist 15e dagen då jag parade henne. Ha lite koll på henne. Besök en hanhund och se om hon ställer upp sig.
    Hur kan sådant hända med älgen? Det skall väl vara eftersök.

    SvaraRadera
  2. Visst skall det vara eftersök. Tror det finns många djur som lider pga både utlänska och svenska lastbilar som tycker det är för struligt att ringa polis mm. Bättre att bara blunda och köra vidare.......men det är ju bara vad jag tror......

    SvaraRadera
  3. Hvilke gevir. Synd den døde på den måten. Kjenner at jeg er fornøyd med valg av hannhund!

    SvaraRadera