tisdag 22 januari 2013

Helgens planer.

På lördag blir det ett litet släpp i Fur med bara Bella då Fiffi är halt efter helgens bravader men hon är på bättringsvägen och jag förutsätter att hon är redo på söndag då vi skall på storjakt i Kroppasjö. Skall bli riktigt kul att komma dit då detta är 1a gången. Skall tydligen bli mycket folk och bra med hundförare/hundar. Lite intressant att se om där kanske finns några kända ansikten då jag bott en bit därifrån i min "ungdoms" dagar...=).
Mycket folk som kontaktar mig nu men tiden räcker inte till riktigt. Hoppas det blir bra drag efter mina hundar nästa sesong med och hoppas det blir lite bokningar innan älgjakten med för då brukar det vara toklungt.
Har ev några kanonmarker på G i mellansmåland där det i nuläget inte jagas och som har STORA problem med grisarna. Skulle varit mumma att få jakten på dom markerna. Hoppas Hoppas.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du kan få mark då men du har ju fullt upp med bokningar. Får se nästa säsong om du kan komma upp till oss...vi har ju inte så mycket gris på mindre marken ännu. På stora marken har vi grishundar

    SvaraRadera
  2. Det var så lungt innan älgjakten för hundarna och vi hade ingen gris på vår lilla mark så det behövs allt lite extra då många inte vill släppa hundar på marken innan älgjakten....Kommer med hundarna Majsan om du bara tjoar till =).

    SvaraRadera