torsdag 27 december 2012

TOMT I EDESTAD.....:-(

Tog mig med med möda i väg till Edestad för grisjakt i dag. Var VÄLDIGT långt ner att få på sig strumpor och kängor i morse när ryggen är kass....
Bella, Fiffi och Boss var toktaggade och dom sökte ut riktigt bra trots att Bella och Fiffi stått en månad och löpet är precis slut. Boss fick sitt 2a släpp i höst då han blev illa biten i tassen av en grävling i somras och haft stora problem med det.
Konstigt är det men alla hundarna söker ut var för sig och allt funkar kanon med att släppa dessa tillsammans.
Tog 3 såter i dag och vi såg inte ett enda nytt grisspår förens dom sista 300m. Fiffi hittade gris och gapade en stund på dom men dom drog iväg och alla hundarna var riktigt slitna då efter att sprungit 3mil+++ i vatten och slasksnö.
Kass dag med ryggvärk, regn, slasksnö och det kändes som varje pinne i hela skogen bara ville få kull mig i dag....Ja ja. Sådan är jakten.
Fiffi är halt nu i kväll, får kolla upp henne riktigt i morgon för jag vill inte bråka med henne nu. Hundarna ligger helt utslagna på golvet efter ett bra genomfört dagsverke.

Det enda som var bra med denna dagen var att hundarna gjorde allt dom kunde för att hitta grisarna och det märktes inte så mycket som jag trodde att dom stått så länge nu pga skador och löp.

2 kommentarer:

  1. Vi fick inget heller.....det kan kanske bara vara lite muskelvärk hon har så hon haltar lite....det kan vara över imorgon. Tänk dig själv att hålla uppe träning en månad och sedan ut på ett maratonlopp :-)
    Hoppas du kryar på dig i ryggen!

    SvaraRadera
  2. Tack Majsan.
    Vi får hoppas på det bästa med Fiffi.

    SvaraRadera