torsdag 6 december 2012

NAE.....LLLÖÖÖÖPPPP

Bokad till Tingsryd på söndag och i går började Bella blöda någon droppe och i dag tror jag Fiffi började med. Dock inte helt säker på det än.....FASIKEN MED....Tur att man har bästa kompisarna. Fredrik lånar ut hans karelartik till mig på söndag. Synd att jag inte kan ha mina hundar i detta grisparadis men är jäkligt nöjd med att jag har någon hund med mig. Får väl nöja mig med en ...

7 kommentarer:

 1. Det är väl bra att Fiffi får vila lite till så att hennes skada blir ordentligt läkt.

  SvaraRadera
 2. Hennes skador ser finfina ut nu och jag tror nog att det gått bra. Visst skall dom vila men det är ju så surt mitt i jakten och man vet ju aldrig när den slutar pga snö och elände.

  SvaraRadera
 3. Det är ingen fara om du precis sett det. Det är från 11 dagen de höglöper. Är det de första dagarna så kan hon gå. Det gjorde Vilja och jag hade inte sett det förrän efter jakten.

  SvaraRadera
 4. Det är ju inte för att det kan bli valpar utan jag undrar hur hanarna som skall med och jaga tar det. Dom kanske bara blir intresserade av Fifi och inte av grisarna ? Får se. Jag tar kanske med henne och kollar läget....

  SvaraRadera
 5. Hej Kent!

  Först och främst, tack för en mycket bra blogg! Följer den med stort intresse (se nedan om att jag länkar till den)!

  Jag har sedan en tid tillbaka arbetat på att göra en hemsida för alla nybörjare inom jakten. Av egen erfarenhet så vet jag hur mycket det är att sätta sig in i, dels för att klara själva jägarexamen samt vara förberedd för den riktiga jakten, så därför försöker jag nu kontinuerligt bygga upp en sida som förhoppningsvis kan bli bra hjälp. En hel de jobb kvar än, men jag tycker bara att det är roligt.

  Kolla gärna in den på www.hagelgevar.se.

  Då jag gillar er blogg och gärna vill tipsa mina besökare om den så har jag lagt upp den under sektionen Jaktbloggar (som finns under "Lära dig mer om jakt").

  Om du tycker min idé med Hagelgevär.se är bra och om du gillar sidan så hade det varit väldigt roligt om du skulle vilja tipsa dina läsare om min sida genom att länka till den från er blogg. Hade det varit möjligt?

  Tack på förhand och hoppas du får ett riktigt bra veckoslut!
  Vänliga hälsningar,
  Jonas / Hagelgevar.se

  SvaraRadera
 6. Hej Jonas.
  Vad kul att du hänger med mig på mina "äventyr" med jakten och hundarna och att du tycker bloggen är bra.
  Jag tycker ju det är helt otroligt att det är över 35000 unika besökare här där jag bara skriver av mig lite om vad som händer runt mig och hundarna.
  Klart att jag drar in en länk till din sida =).
  Kul med att det finns med än Majsan på Lindsjö Taxar som släpper en komentar ibland =).
  Tack för titten och hoppas att även du får en kanonhelg i skogen.
  / Kent.

  SvaraRadera
 7. Jaha det var hanhundar med :-) ja det beror väl på vilken drift är starkast :-)
  Kanske inte så poppis bland deras hussar el mattar då .....

  SvaraRadera