torsdag 27 december 2012

Hundskyddsväst/ uppdaterad med mer info under kommentarer.

Jag kommer att fä hem en provväst av dessa så är någon intresserad så hör av er till mig .
Denna västen har fått JÄKLIGT bra kritik och jag är intresserad av att prova den på mina hundar. Priset ligger långt under Protector och Tusk Proof.
Vi är några hundförare som är intresserade av denna och skall känna och testa på hundarna.
OBS: JAG ÄR INGEN ÅTERFÖRSÄLJARE ELLER HAR NÅGON EKONOMISK VINNING AV DETTA. Möjligen så kan vi få ett lite bättre pris om vi blir några som bestämmer sig för köp.

4 kommentarer:

 1. Bra att du har väst för dina hundar...
  Apropå....kolla JaktAsle, se min blogglista. Ny väst för sin hund....fick mig ett gott skratt men den funkar nog o är säkert bra för långhåriga hundar

  SvaraRadera
 2. Ser verkligen smidig ut. uppdatera gärna hur den fungerar, köpte själv vildsvinsbutikens väst till min jämte och den fungerar fint förutom att den skaver som bara den :-( vad blir priset på denna är ev intresserad!

  SvaraRadera
 3. Ser verkligen smidig ut. uppdatera gärna hur den fungerar, köpte själv vildsvinsbutikens väst till min jämte och den fungerar fint förutom att den skaver som bara den :-( vad blir priset på denna är ev intresserad!

  SvaraRadera
 4. Hej Jimmie.
  Priset ligger på strax under 3000kr lite beroende på storlek.
  Storleken går även att ändra lite genom att sätta dit en extra dragkedja i västen. Tanken är att jag skall kunna använda samma väst till båda hundarna. Min jämte är en liten tik och hon ligger på 70cm och min GW ligger på 75cm.
  Finns några västar som gått denna sesongen i skåne och dom är jättenöjda med dom.
  Som sagt så är det inte jag som säljer västarna utan har bara letat efter en väst som PASSAR länge nu och har provat dom flesta utan att bli nöjd.
  Vi är väl en 5-6 hundförare nu som ev är intresserade och blir vi några som köper kanske man eventuellt kan komma ner lite i pris.
  Hoppas på denna och återkommer med en resention efter att ha fått västen.

  SvaraRadera