lördag 17 november 2012

Dagen och bössan och hjälpen.

Körde upp till Fur en runda och gick en såt med Bella i dag. Fiffi fick sitta kvar i bilen och hon var INTE så nöjd med det kan jag lova.....Hade inget uppe men det var rätt nya bök på flera ställen nu.
Va iväg med bössan hos en riktigt trevlig kille i går och han skruvade ner den totalt, rengjorde och smörjde upp allt, kollade så inget var skevt och när bössan var hopsatt så "rasslade det inte längre i den =) Det enda vi kunde se var att en skruv till "pinnen" som fjädern till omladdningen sitter fast med var lös. Skulle skjutit några skott och kollat men det han jag tyvär inte i dag......
JÄTTE tack för hjälpen snabbt och lätt en fredagkväll. Tänk att det fortfarande finns folk som kan tänka sig att hjälpa varandra både med det ena och andra.
Stort tack även till Lindsjö Taxar (Majsan) som hjälpt mig att sätta ihop och fixa till bilderna i blogghuvudet.

Fiffi är på bättringsvägen och på torsdag tar vi stygnen. Är det bara fint då så släpper vi i helgen =)

2 kommentarer:

 1. Men va du har jobbat med layouten..Kul att hjälpa med det man kan...
  Jag skall försöka fixa med min lite med. Men jag har en hemsida för Jaktvallens kennel som ännu inte är klar......den måste prio då jag skall ha en kull på Tyra nästa löp.
  Tyra är ej bra sedan provet. Hon har bara legat i korgen hela veckan. Klämt o inget verkar trasigt men kan vara ev något med bröstkorgen eller inne i den....vet besök måndag i så fall. Kanske inte blir drevprov fredag då

  SvaraRadera
 2. Oj då....vad kan ha hänt med Tyra ?? Hoppas hon bli bra snarast så ni kan ut igen.
  / kent

  SvaraRadera