fredag 31 januari 2014

Sista jaktdagen med hundarna för denna säsongen.

Sjukt trött efter en dag i skogen. Jäklar vad snö det var, tur den var lätt så hundarna hade inga problem. Funderar på om jag inte får sälja Fiffi till Norrland snart........Drog iväg med en stor galt som en skytt bommade på och sedan jagade hon gris själv resten av dagen 3km bort på FEL mark, runt runt i planteringarna och inte en vägjäkel dit.....Bella var iväg ca 1,5km åt andra hållet och drog runt i skogen efter nått. Man hör ju inte ett skit i snöiga planteringar. Blev i alla fall lite vilt på paraden så dom inbjudna skyttarna från ett grannland var nog nöjda i alla fall =)

Vill också rikta ett stort tack till alla jaktlagen som jag haft nöjet att få komma till med hundarna denna säsongen. Hoppas jag får komma igen.
/ Kent, Bella och Fiffi. 

2 kommentarer:

  1. Nääää inte ska du sälja Fiffi heller....hon verkar ju föredra gris före älg ju...inga grisar däruppe heller!!
    Rävjakt för oss på söndag i a f.

    SvaraRadera
  2. Mnja...Hon tar nog det som står närmast. Stort sök och långa förföljanden nu. Tror det är för att det trillat ett gäng älgar för henne i år . Grisar har det bara blivit några st men MÅNGA bomskott av skyttar....Har inte marker för hennes jaktsätt nu men jag får träna inkallning i sommar i stället =).

    SvaraRadera