tisdag 4 september 2012

Kvällssläpp.

hemma efter en tur i skogen. Vi hade stor svart gris på 50m men kunde inte skjuta. Bella hittade grisar i vide/vassen men dom lurade bort henne och drog......Avslutade med ett rungande ståndskall på Ko och kalv med båda hundarna så det bara ekade över nejden = HÄRLIG KVÄLL =)

3 kommentarer:

 1. Grattis det var ju kul att höra ...det verkar bli en fin jaktsäsong...kommer ihåg dina inlägg tidigare i år .....

  SvaraRadera
 2. Härligt när det börjar fungera för hundarna.
  Hoppas du kan skjuta en gris för Bella snart. Hade nog varit nyttigt för henne. Själv har jag bokat upp en dag med vildsvin på Mamima vildsvinscentret. Hoppas på en väldigt lärorik och bra dag för både mig och Stellan.

  SvaraRadera
 3. Hundarna går bättre och bättre. Enl uppgift från förra ägaren av Fiffi så är hon ingen bra älghund men hon har hittat älg varje släpp nu och 1a gångerna varade bara stånden några/on minut men det går bättre nu. I går så skällde Fiffi först några minuter innan Bella kom dit, sen skällde dom tillsammans ca 10 min innan Bella bröt och kom till oss men fiffi stod kvar ca 5min till innan älgarna gick ut i dyn och vassen, då släppte hon och det var dax att åka hem. Hoppas all tid jag lägger på dom skall ge resultat och att dom kan bli dugliga hundar i alla fall. Hoppas såklart mycket på söndagens storjakt på nya marker med vad dom säger MYCKET gris.....Vi får väl se....

  SvaraRadera