tisdag 13 september 2011

Veterinärbesök.

Var med Bella för att kolla upp henne lite. Hon hittade inte tillbaka till mig för ett tag sen när hon varit efter en grävling. Tar bara pinfärska spår och förföljer bara ca 200m efter att hon släppt ögonkontakten med viltet. Nu har hon fått ett TOKTRÅNGT sök.
Kollade upp nos och hals mm. Dom rekomenderade en kur med interseptor och så får det bli.

5 kommentarer:

  1. :-) Vad var det jag skrev! Skönt att du kollade upp det. Tyvärr får du vänta nu minst 2 veckor innan du kanske märker något. Men bäst är det nog att vänta tills 3veckors kuren är slut. När jag hade det på min hund var det som vanligt efter 3 veckor.

    SvaraRadera
  2. Vi hoppas att detta skall göra susen. Vi får se om några veckor......Lagom till älgjakten.

    SvaraRadera
  3. Hoppas det löser sig så det blir fart på hunden igen. Sen är det aldrig roligt att åka till veterinären/ dyrt som f-n :(

    SvaraRadera
  4. Hon jagade grävling i dag. På liv och död i ca 500m med synkontakt sen tappade hon bort den.......och hittade den inte igen. Jag var på plats och stöttade men inte.....Hon känner typ inte spåret. FAN!!!!! Hon ringar kanon vid tappet MÅNGA varv, Större och större ringar men finner inte spåret.Trodde det skulle gått att få den.:-(

    SvaraRadera
  5. Ta det lugnt nu. Kör kuren så skall du se att allt ordnar sig. Det är alltid vi som vill att hunden funkar men det är ju på hundens villkor vi skall jobba.Jag har ju haft samma på mina.

    SvaraRadera