fredag 23 september 2011

Mot majsen.

Har inte hunnit med att kolla nått på markerna i veckan som det var tänkt. Tar en tur till majsen vid Brömsebro i morrn och kollar om det varit någon aktivitet och så Bella får kuta runt lite. Har inga förhoppningar längre då vi fortfarande inte har sett ett klövavtryck från någon av dom utrotningshotade grisarna......men men...som DOM säger....PLÖTSLIGT HÄNDER DET.....kanske....Bara att kavla upp ärmarna o hugga i.

5 kommentarer:

  1. Ska du ut med Bella i helgen och prova?

    SvaraRadera
  2. Då får vi hoppas att det händer något roligt i morgon :)

    SvaraRadera
  3. Inte en gris,,,inte ens ett spår i dag heller. Lite älg har varit i majsen och vi hörde dom stå och "prata" i en plantering som ligger bredvid E22. Stog på ca 4-500m och nästan i kanten på vägen. Jag ville inte gå närmare så dom skulle springa ut och bli påkörda.
    Inte ett skall i dag heller.....Börjar bli riktigt trött på detta nu. Känns inget kul att gå upp kl5 varje helgdag för att köra 3mil enkel resa och inte ett skit händer.

    SvaraRadera
  4. Grisarna håller till på andra sidan vägen nu verkar de som. Gott om gris i de majsfälten. De fälten på sjösidan av vägen har de inte varit några grisar i alls i år änså länge.

    SvaraRadera
  5. Ola: Ok är det där dom håller till dom rackarna. Får väl se om vi ser några nu på älgjakten som man kan släppa på.
    Hade gått förbi en STOR gris i Fur i går men det var väl en stor galt på genomresa. Var STORA klövavtryck vid ett av tjärträden.

    SvaraRadera