lördag 17 september 2011

Bella gapar på en kviga.

Tar en stund innan hon kommer fram till den. Vi såg det ute i en björkgallring. Ställde om den en liten stund efter att jag slutat filma sen fullt sken igen.....Kul att hon fick gapa på nått i alla fall.

7 kommentarer:

  1. Skoj! Det går åt rätt håll. Bara 2 veckor kvar nu för mina små. Då börjar det roliga.

    SvaraRadera
  2. Ja det var lite skönt att det hände nått i dag. Får lite känsla av att hon nosade runt lite mer i dag än innan. Vi får se hur det utvecklas.

    Kan tänka mig att du längtar nu när det är så nära=).

    SvaraRadera
  3. Skönt att det går åt rätt håll :)

    SvaraRadera
  4. Vad har Bella fått mot noskvalster?...Ivomec, Stronghold eller....?...och vad kostar det och var?
    Jah har själv två hundar som behöver en kur...Aika har plötsligt "tappat näsan"

    Flemming

    SvaraRadera
  5. Flemming:Jag var hos vet och kollade upp hals, nos så det inte var nått fel, Dom rekomenderade en kur med interceptor som är det ENDA godkända medlet mot noskvalster i Sverige som garanterat ger effekt. Skall ta 1+2/3 tablett 3ggr med 7-10 dagars mellanrum. Tror det kostade ca320kr+vet besöket som det kommer räkning på. Troligen mellan 500-1000kr........

    Tycker faktiskt att det redan börjar hända nått med henne. Har börjat nosa runt mycket mer. Innan brydde hon sig lixom inte....
    Vi får se hur det utvecklar sig. Tror det började efter att hon var på hundpensionatet.

    SvaraRadera
  6. Yepp. Vi komm från ån och den stog/låg mellan TTs torn och vassen söder över. Försökte gå ut till ön men det var knädjupt vatten där nu. Blir nog inga grisar där nere nu för det är alldeles för blött.

    SvaraRadera