fredag 5 oktober 2012

Dax för älgjakt

Snart dax för höstens höjdpunkt för vissa men knappast för mig. Visst är det spännande när det ljusnar på passet och dimmorna lättar men efter 30min kryper det i mina ben. Knakar det inte eller att man har nått på gång så är det ju mest drygt. Skall dock bli roligt att träffa alla i vårat lilla lag igen. Verkar som jag skall sitta själv på en liten mark ca 1mil från dom andra. Hyfsat med gris på den marken så jag hoppas att man ser något skjutbart vilt i alla fall. Bilden är på den 1a och enda tjuren jag skjutit. Har blivit en hel drös med älgar genom åren men aldrig en tjur innan. Denna älgen var påskjuten av ett grannlag och jag hade lite flyt att den kom mitt i storskogen där jag kunde tänka mig att den skulle gå. Kom och hoppade som en hare med frambenet avskjutet. Skönt att vi fick livet av den tillslut. Önskar alla läsare en riktigt god jaktlycka nu på måndag och hoppas hundarna går bra för oss (om jag nu får släppa 1a veckan.....)

6 kommentarer:

 1. du jagar i kuvehall premiären som alltid eller? sitt en halvtimme o har de inte hänt nått så släpp jämten för tusan!!!!!! =)

  SvaraRadera
 2. Nix. Blir Brömsebro men det blir nog till att släppa för jag orkar inte sitta still.....Är det jakt så skall fan inte hundarna sitta i bilen, då kör jag till Fur i stäält.

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får bra jaktdagar!!

  SvaraRadera
 4. Tack Daniel. Hoppas du får det samma =)

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får en ännu större tjur. Det skall vara mycket stora tjurar i år i a f hos oss sägs det och har siktats

  SvaraRadera
 6. okok. skit jakt på dej iaf kent! =)

  SvaraRadera