onsdag 7 december 2011

Större areal.


Här ser man på träden hur högt vattnet varit innan i år. Nu när det sjunkit undan så är det en hej del mark som är jaktbar. Inga grisar som kunde vara i detta annars så omtyckta området i år. Hoppas nu vattnet håller sig på denna nivå så kommer grisarna nog.

5 kommentarer:

  1. Det var väldans. Var det översvämniong eller??

    SvaraRadera
  2. Men oj så högt vattnet varit...

    SvaraRadera
  3. Detta stora område är en igenväxt sjö med hög vass och videsnår. VÄLDIGT omtyckt av älg, hjort och vid lågt vattenstånd gris. Med dom vintrarna som varit så har vattenståndet varit VÄLDIGT högt länge. När Bella fått loss älgarna så drar dom alltid ut i vassen där det är högt vatten. Hon kan inte följa mer än ca 100-200m. Kan varken simma eller springa i denna sörjan. Det är så hög vass att man bara ser öronen på dom. Om nu vattnet kan hålla denna nivå så kommer snart grisarna i mängder =)

    SvaraRadera
  4. Då kommer ni att få mycket gris där. Påminner om drevprovet Engaholm jag var med Tyra på. Vi gick ju i vass efter henne och det bara rassalade av gris.

    SvaraRadera
  5. Majsan: 1a gången jag jagade här för några år sedan så såg hundförarna över 40 olika grisar på detta området. Fullt ös med drev och ståndskall hela dagen. Massor av gris men vi skjöt bara en den gången. Svårt i 2m hög tät vass. Jag stog i mitten på helspänn en hel dag och bara mös =)

    SvaraRadera