torsdag 20 januari 2011

Nya Spridaren.


Blev en 15v outdoor feeder. Helt i metall. Verkar riktigt bra. Finns även lösa reservdelar till denna. Skulle satt den på en tunna i dag. Har 2 tunnor men locket jag har passar inte någon av dom. Fasiken med. Ingen som har en tunna eller lock liggande ?

10 kommentarer:

  1. 15v då sprider den nog ganska långt iväg och bra med reservdelar

    SvaraRadera
  2. Ja vi hoppas denna är bra. Finns mycket skit på marknaden nu när alla skall ha spridare i skogen. Man vill ju att dom även skall klara att sprida även om det ligger nått strå i majsen. Den 6v jag byggde om till 12v går riktigt bra nu. Man får akta sig =).
    Utverdering om denna kommer senare.

    SvaraRadera
  3. Tjena Kent,

    Detta verkar ju vara en sån spridare som vi lyckades mosa ihop när repet gick av. Har inte hittat några reservdelar alls. Vart hittar du dem?

    SvaraRadera
  4. Racerback skall ha alla delar som reservdel till denna spridaren. Det var vad han sa när vi köpte den förra veckan.

    SvaraRadera
  5. Intressant. När vi var inne och frågade om reservdelar fanns inte nåt alls och det var i höstas.
    Jag får ta och ringa dem.

    SvaraRadera
  6. Hmmm. Pratade nu med Racerback och dem har inga och kan heller inte ta hem några reservdelar till en Quality Outdoor Feeder 15V. Går nåt sönder så skickar dem hela automaten som reklamation. Är garantitiden ute så är det således kört. :(

    SvaraRadera
  7. DET VA INTE VAD HAN SA TILL OSS DEN GODE RICKARD. Går den sönder så skall han få den i halsen :(. Detta var anledningen till att vi valde denna spridaren. Hade bestämt oss för en Remington spridare annars........

    SvaraRadera
  8. Nytt samtal till racerback. Nu började dem vackla lite. Reservdelar var inget dem har hemma men visste inte ifall man kanske kan skaffa. Jag skulle återkomma på måndag när Rickard var på plats. Hoppas hoppas hoppas att vi kan laga vår så inte 1100kr är helt åt helv.... ;)

    SvaraRadera
  9. Ja man måste kunna lita på folk. Hoppas verkligen att det är som dom sa. Denna spridaren kanske inte spred längst men det skulle vara kanonkvalitet och riktigt bra batteritid.

    SvaraRadera
  10. Ok. Nya bud. He he he.
    Har nu pratat med Rickard och svaret var väl inte helt rakt och rättfram. Dem kan inte beställa hem några reservdelar men har hemma!?!?
    Om jag förstår det hela rätt så kunde dem hjälpa till att få fram reservdelar vilket blir good enough i mina ögon.
    I just mitt fall med mosad automat och tillknölad motor så var svaret att det var bäst att köpa den billigare Quality automaten och använda som reservdelsautomat. Borde bli billigast om fler saker än motorn är paj. Var det sen några delar som inte kunde användas rakt av kunde Racerback hjälpa till. Detta svar tycker jag var bra och räcker i mina ögon.
    Synd bara att alla som jobbar där inte har samma info.

    SvaraRadera