fredag 2 augusti 2013

På väg

Mot skogen för 1a släppet :-D
 
Tänkte släppa på åkrarna vid sjön på grävling. Just när jag kom runt kurvan ner till sjön så sprang det ut en liten grävling framför bilen....kanon tänkte jag och kom fram till grinden som var stängd=korna gick där inne....inget släpp där alltså.
 
Körde upp i nästa mark. Släppte i en hyggeskant och Fiffi åt ena hållet och Bella åt det andra på sök. 10min senare så drog Fiffi igång 680m ut. (300m utanför gränsen) Hörde att det var gris. Stod fast ca 15min så jag släppte på Bella med som jag hade kopplat. Bella iväg mot ståndet i 200km/h FULLT ös på båda hundarna ett tag till det gick loss. Bella hängde på någon km men kom sen till mig. Såg att det vände mot mig och jag sprang som en tok mot ett bra pass. när det var ca 300m från mig så kom det 2st HD MOTORCYKLAR MITT I SKOGEN....GRRRRRRRR::::: Dom stannade och stängde av och undrade vad jag gjorde....JAGAR GRIS OCH MIN HUND HAR 300m HIT MED GRISEN NU.
...oj då- Vad kul...STÖR VI ? ......MMMMM det gör ni faktiskt och så startade dom upp och drog iväg men grisen och Fiffi hade vänt och drog snabbt bortåt. Fiffi släppte några km ut och kom till mig.
Hade ca 1,5 mil så det fick räcka för ett första släpp.

3 kommentarer:

  1. Avis man är at du kan vara ute med dina hundar redan.Vi får ju vänta till 1 okt, suck om man nu inte råkar tappa dem i sept :-)

    SvaraRadera
  2. Dax att utöka säsongen några månader med en spets Majsan :-D

    SvaraRadera
  3. Nja , tror nog att våra fem räcker så länge :-)

    SvaraRadera