fredag 1 mars 2013

Ny kamera

Köpt en ny kamera till Millan som skall med jobbet på safari mm i sydafrika om några veckor, kan inget om kameror men det blev en Canon 400D,

4 kommentarer:

 1. Den är helt ok att börja med, inte för enkel men inte heller för avancerad. Jag har en 60D vilket är lite mer men så fotar jag ju rätt mycket.
  Mest är det faktiskt objektiven det beror på. Grundinställningarna är detsamma i alla. Bra objektiv ska hon satsa på. Ett tele är ju ett måste om hon ska dit.
  Kolla via Ebay Tyskland. Euron är låg , lägg upp ett Pay Pal konto. Vi har köpt objektiv så t o m begagnat från fotosajt o det är helt ok då de är genomgångna. Kan spara flera hundar på det. Annars kolla de stora webshopparna inom foto.

  SvaraRadera
 2. Förslag på vad det skall vara för objektiv Majsan ?
  Vad skall jag leta efter ? Jag har noll koll på detta. Får ju inte vara för stort och klumpigt att ta för henne.

  SvaraRadera
 3. Jag har ett 70-300. Det är rätt smidigt faktiskt. Använder jag mest till mina älgar o rådjur just nu. På för långa håll kan det bli kornigt men det är ju då begränsat. Men hon kanske kommer ok nära , sedan kan man beskära lite o få det större.
  Det är nog det tele som är bra att börja med, jag gjorde det o det är helt ok.

  SvaraRadera
 4. Tackar för det Majsan. Finns ju några på blocket för runt en 1000lapp. Gäller bara att försöka klura ut om dom passar i kameran med.....

  SvaraRadera