lördag 23 april 2011

Redogörelse ang Simris.

HELT GALET ALLTIHOPA.
Morgonen började med att vakna 10 min innan klockan skulle ringa vid 3,30. Drog iväg vid 4,10. Kom till Ronneby så började bilen kännan konstig. Vid Karlshamn fick jag stanna och kolla vad som hänt. Kändes som pungtering.......Klev ut och såg att hela bromsskivan v bak lyste skapt RÖTT i natten.....FAN. Vända hemåt igen packa om och ta Millans bil. En timme sen till Simris men jag lovar att det gick undan i Megane Cabben till Simris.
Jojje hade gjort allt klart i båten så vi bara tankade och drog. Min tanke var att köra wp44-wp77 men när vi kom ut dit så var det 2gr kallare i vattnet där ute. Bara att vända inåt igen mot långagrund och wp9. Där fanns fisk men ca 50andra båtar med......Helt sönderkört efter en timme och vi hann aldrig få på nått förutom en rigg som löste ut.
Hade en kanondag i strålande solsken och en goo och glad skeppare vid namn Jojje i TEAM JOJ.
Tackar allra ödmjukast för en kanondag på sjön. Lite surt att vi inte fick någon lax i båten men så funkar ju denna sporten. Skillnaden mellan succé och fjasko är hårfin och det vet alla som fastnat i laxträsket. NÄSTA RUNDA TAR VI DOM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar